CHANGE LANGUAGE:

facebook

Casaments i esdeveniments

Home / Casaments i esdeveniments

Oferim grans espais multifuncionals per esdeveniments i banquets. Tant a la casa principal com al preciós jardí de dos nivells amb vistes al mar i a la muntanya.

Trobades i cursos de formació d’empreses

Disposem d’una sala amb capacitat per 30 persones a utilitzar per seminaris, cursos de formació, sessiones de  pluges d’idees, reunions de consells d’administració, creació d’esperit d’equip i d’altres trobades. El jardí ofereix la posibilitat de discussions a l’aire lliure, així com d’enriquir les reunions amb elements de distracció.

Casaments

La finca és un lloc polifacètic i creatiu per organitzar casaments. És un lloc encara nou, on es podrà crear un esdeveniment propi, únic. Els convidats de diferents parts del món podran aquí celebrar, divertir-se i compartir el moment excepcional a la vida dels cónjuges. Existeix la possibilitat d´organitzar casaments no habituals, temàtics o tradicionals en una bella localització amb un accés perfecte.

La finca i el jardí ofereixen nombroses possibilitats de planificar l’espai per casaments més grans i més petits. Es pot instal·lar una carpa al jardí, preparar el servei de Catering i un entorn musical.

El servei d’àpats durant una cerimonia matrimonial és molt important. Estem en contacte amb empreses que proveeixen serveis d’àpats oferint àpats i begudes excelents. Podem recomanar-les.

En el cas de casaments organitzats a distància recomanem recòrrer als serveis d’un planificador de noces o d’una agència de noces especialitzada.

El casament és un aconteixement personal i molt excepcional i, per tant, us convidem a que visiteu abans la finca.

En l’organització de casaments mantenim els preus habituals llevat que el grup sigui molt gran. Esperem que la finca sigui tractada amb respecte per tots els convidats. En el cas de grups més grans recomanem la designació d’una persona que vetllarà per la correcta utilització de la instal·lació i la neteja. Podem encarregar-nos de garantir la presència de tal persona.

Cursos i tallers

La finca ofereix la possibilitat d’organitzar tallers de fotografia, de pintura a l’aire lliure, tallers de dansa, ioga, meditació, taitxí i d’altres. Us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Prometatge

La finca és un lloc excel·lent per organitzar cerimònies romàntiques, poc comuns i inolvidables de demanar la mà i de prometatge. Oferim els nostres serveis complerts en llur organització.

Lluna de mel

Una bella casa, un  romàntic jardí, un sopar màgic amb espelmes i vistes al mar, música romàntica, la persona estimada… A casa nostra t’oferim tot això!

Aniversaris

És el teu aniversari?  Un aniversar-sorpresa per un amic?  L’aniversari de quan us vau conèixer?   L’aniversari solemne del casament dels pares?  Porta els teus convidats i vine a visitar-nos!

LGTB

Si vols passar les vacances amb el teu xicot, xicota, marit, muller o amics en un lloc segur, tolerant i obert, et convidem a visitar-nos. Casa nostra es troba prop de Barcelona i de la seva rica oferta d’atraccions i cultura. Després de llargs recorreguts o bogeries nocturnes a clubs podràs descansar a casa nostra, relaxar-te en una gandula al costat de la piscina o prenent una copa al jardí.

Prefereixes potser relaxar-te en pau i tranquilitat, aprop de la platja, en una zona verda entre gent amable?  Amb un llibre a la mà o al  nostre cine vespertí a  l’aire lliure?

Amb nosaltres podràs sentir-te a gust i segur. Estem aquí per proporcionar informació turística i cultural dirigida a les persones LGTB.

Us convidem també a organitzar a casa nostra trobades d’amics, aniversaris, cerimònies de prometatge, casaments en un entorn privat.

Cada hoste de casa nostra pot participar en una sessió fotogràfica gratis (2 fotos).