CHANGE LANGUAGE:

facebook

Per què casa soleada?

Home / Per què casa soleada?

La Casa Soleada ha estat creada per amor a Espanya, a Catalunya i al sol. Ens encanta conèixer a gent i fer que s’enamori de Catalunya, com nosaltres.

La Casa Soleada és un lloc excepcional, situat tot just aprop de Barcelona. Només 30 minuts que separen un lloc segur, tranquil, silenciós de la capital de Catalunya, plena d’energia, bogeria i art. Aquí, a casa nostra, pots descansar, relaxar-te, fugir del soroll i agafar forces. A uns minuts caminant des de la finca hi ha una de les platges més boniques dels voltants. Neta, tranquil·la, amb bars i restaurants encantadors.

A menys de 10 minuts caminant des de la nostra finca es troben la platja i l’estació de tren. Ja sigui  amb  tren com amb cotxe l ‘accés  a Barcelona i a d’altres llocs d’interés és molt ràpid.

Casa nostra també inclou un enorme jardí de dos nivells, on es troba la piscina d’ones artificials; tenim habitacions i cambres de bany de disseny innovador, talment com nombrosos espais aïllats per a un descans individual. Per qui ho desitgi tenim barbacoa, es fan projeccions de pel·lícules al jardí i funciona un bar a demanda.

A casa nostra respectem les normes d’hospitalitat, tolerància i seguretat. És per a nosaltres molt important.

Casa Soleada són vacances i trobades inoblidables. És una atmòsfera màgica i records excepcionals immortalitzats durant les sessiones fotogràfiques gratis per tots els hostes que ho desitgin.

Pots comprar també records de cristall, dissenyats especialment per a nosaltres i fets a mà per artistes locals.

Sigueu amics nostres!