CHANGE LANGUAGE:

facebook

Tallers oberts

Home / Tallers oberts

A l’estiu, tardor i hivern organitzem atraccions d’un dia o de cap de setmana accessibles a totes les persones interessades – són esdeveniments culturals, tallers i trobades en grups petits i en una atmòsfera amistosa. És una idea estupenda per fer algo interessant exclusivament per un mateix.

Subscriu-te a la nostra llista de correu electrònic per rebre informació sobre els esdeveniments més interessants i ofertes especials!


Tallers de dansa a l’estil bollywood realitzats pel director artístic de la Dancing Ganesh Academy, Gustavo Corral Suarez. Tots els participants podran participar en una sessió fotogràfica portant vestuari temàtic. El grup es consisteix de 25 persones com a màxim. Les classes es donen en llengua espanyola o anglesa (segons el número de participants). Com arribar per compte propi. Lunch i begudes, com també tots els materials inclosos al preu. Data i preu aviat!


Tallers d’emissió de la veu a l’estil dels anys 30 i 40 dirigits per la cantant canadenca Anne Johnsonn, cofundadora i membre durant anys del grup femení El Trio Chikiboom. El grup es consisteix de 25 persones com a màxim. Els tallers es fan en llengua espanyola o anglesa (depenent del grup de participants). Com arribar per compte propi. Lunch i begudes, com també tots els materials inclosos al preu. Data i preu aviat!


Tallers de fotografia en blanc i negre duts a terme per un excelent fotògraf català, Enric Maciä. És una reunió per persones que volen mirar el món i la fotografia d’una altra manera i fer front a una visió artística respecte a objectes simples. El grup consisteix de 20 persones com a màxim. Els tallers es realitzen en llengua espanyola. Com arribar per compte propi. Lunch i  begudes, també tots els materials inclosos al preu. Els participants han de disposar de la seva pròpia càmera fotogràfica (qualsevol). Data i preu aviat!


Tallers de pintura a l’oli, realitzats per una artista peruà, Katia Muñoz, els seus treballs s’han pogut admirar a centenar d’exposicions a tot el món. El grup es consisteix de 20 persones com a màxim. Els tallers es fan en llengua espanyola. Com arribar per compte propi. Lunch i begudes, com també tots els materials inclosos  al preu. Data i preu aviat!


Subscriu-te a la newsletter per rebre informació interessant sobre les nostres promocions i esdeveniments interessants a la Casa Soleada i els seus voltants.